Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de ceai

Se apropie încet-încet sărbătorile, iar în curând va începe goana după cadouri – sezonul de iarnă. Noi sperăm că ați început deja să căutați daruri pentru cei dragi, ca să evitați aglomerația din decembrie sau că măcar aveți lista cu ce vreți să cumpărați. Dacă nu, iată câteva idei de cadouri simple, care ar bucura sufletul unui iubitor de ceaiuri!

Set Ghicește ceaiul!

Fă un set de recipiente și pune în ele diferite ceaiuri celebre, ca Earl Grey, Sencha, Gyokuro, Pu Erh, Gunpowder etc. În loc să le scrii numele, trece doar câte o cifră pe recipient, provocând persoana care le primește să ghicească despre ce sortimente de vorba. Îi poți oferi și soluția, completând pe o hârtie decorată cifra și denumirea corespunzătoare.

Mix de condimente pentru ceai

Pentru cei care iubesc ceaiul condimentat, alege mai multe mirodenii (scorțișoară, anason, piper, cuișoare, fenicul, anason etc.), amestecă-le și pune-le într-un borcan ornat cu o panglică de sărbătoare și o etichetă pe măsură. Poți completa cadoul și cu o punguță de ceai negru, o cutie micuță cu lapte și un borcănel de miere, astfel încât persoana care primește cadoul să aibă totul la îndemână pentru un Masala Chai.

Biscuiți pentru ceai

Dacă îți place să petreci timp în bucătărie (nu doar ca să mănânci :P), pune-ți șorțul și pregătește ceva bun – biscuiții merg perfect cu ceaiul! Poți coace biscuiți cu ceai în compoziție – biscuiți Masala Chai, biscuiți sub formă de plic de ceai, biscotti crocanți sau chiar turtă dulce. După ce se răcesc, așază biscuiții într-un borcănel, o cutie frumoasă sau chiar un recipient pentru ceai.

Cană decorată creativ

Nu oricum, ci… cu ojă. Ai nevoie doar de un recipient cu apă, ojă, o cană și cu un simplu gest rezultă o mică operă de artă.

La final, dacă vrei ca modelul să fie mai rezistent, poți folosi o soluție de fixare.

În cazul în care cauți o variantă și mai simplă, în magazinul d’Oro Tea găsești căni frumos decorate, cu modele de tot felul.

Ceai personalizat

Oferă în dar mai multe sortimente simple de ceaiuri și plante, care să poată fi combinate după preferințele și creativitatea destinatarului. Câteva idei: rooibos, Bancha, mentă, Darjeeling, yerba mate. Completează cadoul cu batoane de scorțișoară, fructe uscate, anason stelat, fulgi de cocos, felii uscate de citrice, hibiscus etc.

Lumânare într-o cană de ceai

Poți transforma o simplă ceașcă într-un dar inedit, turnând în ea o lumânare parfumată. Nu e foarte complicat, iar rezultatul va fi unul spectaculos. După ce lumânarea va arde complet, cana se poate spăla și poate fi folosită. Află din acest articol cum se face.

Foto: applebrides.com

În magazinul nostru online te așteaptă multe alte cadouri pentru un teaholic, dar nu numai! Ceaiul este un cadou ideal cam pentru oricine, iar dacă nu ne crezi, citește acest articol.

Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de ceai 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.