Idei de cadouri + noutăți în magazinul d’Oro Tea

Mai e ceva până la Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu putem să facem de pe-acum liste cu cadouri de cumpărat pentru prieteni și colegi. Plus că avem și ceva zile onomastice (Mihail, Gabriel, Andrei), un motiv în plus să căutăm idei de surprize. În magazinul nostru online am adus produse noi în ultima perioadă și credem că te-ar interesa, căci sunt numai bune de oferit în dar iubitorilor de ceai (și nu numai)!

Căni termosensibile

cani termosensibile

Un fel de căni “vii”, dacă putem spune așa, cănile termosensibile își schimbă culoarea când sunt umplute cu lichid cald (la temperaturi de peste 70 °C). Fii fără griji, nu va altera gustul ceaiului, ci se va modifica doar modelul exterior. Realizate din porțelan, cănile pot găzdui 300 ml de ceai bun dintr-un foc. Desigur, nu te oprește nimeni să-ți torni încă o infuzie! Avem mai multe modele simpatice, alege-ți preferata! (Acum, dacă tot ai pornit la cumpărat cadouri, meriți și tu o atenție, nu?)

Căni cu gânduri pozitive

cani cu ganduri pozitive

Ceaiul nu va rezolva task-urile de la birou în locul tău, însă te susține cu energie și bun gust (la propriu). În lipsa chefului de lucru, se recomandă o pauză în compania unei echipe simpatice: ceaiul preferat, băut dintr-o cană cu un gând optimist:

  • My Heart is With You
  • Enjoy the Present
  • Today is a Good Day
  • Sunny Day Will Come Some Day

Design-ul este simplu și elegant, în ton cu trendul minimalist, așa că se va integra în orice spațiu cât ai zice “ceai”. Realizată din porțelan rezistent la temperaturi ridicate, această cană vine la pachet cu un capac și o linguriță, de asemenea din porțelan. PS: Dacă îți plac infuziile de fructe, dar și fructele… știi deja la ce folosește lingurița 😉

Cană și ceainic de sticlă

cana si ceainic de sticla

Pentru iubitorii de “transparență”, care vor să admire pas cu pas transformarea apei în ceai, avem două elemente pline de distincție, ambele din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi ridicate: paharul de sticlă WOW de 400ml și un ceainic generos, în care se pot infuza și servi până la 1250 ml de ceai (asta în caz că la birou sau în familie mai sunt și alți pasionați de ceaiuri).

Și pentru că sezonul cu scorțișoară, brad și portocală se apropie, iată și niște recomandări de ceaiuri pe care să le alături cănilor de mai sus:

recomandari de ceaiuri

Spor la cumpărături!

Idei de cadouri + noutăți în magazinul d’Oro Tea 5.00/5 (100.00%) 9 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.