Ceainice sticlă

Deși par fragile, ceainicele de sticlă se păstrează foarte bine în timp dacă sunt îngrijite cu atenţie. Realizate din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi ridicate, vor face faţă fără probleme inclusiv apei fierbinți. Trebuie doar să le fereşti de variaţii bruşte de temperatură. Principalul avantaj al ceainicelor de sticlă este că aromele ceaiurilor nu se vor transfera de la o utilizare la alta, astfel că gustul băuturii nu va fi deloc afectat de infuziile anterioare. În plus, datorită transparenței sticlei, vei putea admira de fiecare dată infuzarea frunzelor și culoarea ceaiului. Alege ceainicul de sticlă preferat și comandă-l online cu livrare prin curier rapid, în 2-3 zile lucrătoare!

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Jurnalul de ceai
5 reguli simple pentru un ceai bun

Dacă ai descoperit de curând lumea ceaiului și vrei să-ți îmbunătățești experiența cu această băutură, am pregătit 5 recomandări simple și la obiect, care să te ajute să ... [ citește tot ]

Mic dejun delicios: Frigănele cu Matcha

Mai ții minte frigănelele copilăriei – pâinea cu ou făcută de bunica? Rețeta de azi ne duce cu gândul la deliciosul desert, ușor de pregătit și la fel de ușor de mâ... [ citește tot ]

Boba Tea – o rețetă simplă și de efect

Boba Tea sau Bubble Tea este un deliciu cu origini asiatice, dar care a ajuns prin toată lumea datorită aspectului său inedit. Numele vine de la perlele de tapioca uriașe... [ citește tot ]

Sorbetto răcoritor cu ceai negru

Sorbetto sau sorbet este un desert rece, asemănător cu înghețata, dar cu ingrediente și consistență diferite. Sorbetto se face din apă, zahăr și piure de fructe, fără lap... [ citește tot ]

E sănătos să bei ceai cu lapte?

Ceaiul negru este completat perfect de lapte, mai ales dacă vorbim de sortimente ca Masala Chai sau English Breakfast. Laptele conferă consistență ceaiului negru și îi pu... [ citește tot ]

Chimia ceaiului

Într-o ceașcă de ceai se ascunde multă chimie, rezultatul combinației unice dintre condițiile de cultivare a plantei, mediu, climă și procesare. Personalitatea unui ceai ... [ citește tot ]