Cele mai bune ceaiuri cu cocos

Noi credem că sortimentele de ceaiuri cu cocos au un aer de desert, aproape ca niște bomboane Raffaello la cană. Am strâns în lista de mai jos câteva din cele mai gustoase blenduri pe care le avem în shop-ul nostru. Te invităm să le testezi, dacă n-ai făcut-o încă!

Ceai negru sau rooibos Cocos și migdale

Migdalele se asortează excelent cu fulgii de cocos, atât pe fundalul unui ceai negru, cât și pe cel de rooibos. Bonus, poți adăuga un strop de lapte în ambele cazuri și vei savura o băutură mai consistentă, ca de marțipan cu tentă tropicală. Le poți servi calde sau reci.

Ceai oolong Susan Prăjit

Acest mix surprinzător de ceai oolong, susan și cocos te va duce cu gândul direct la batoanele de susan cu miere atât de bune de ronțăit. Ceaiul are o aromă de crocant și alune de pădure, care merge la fix cu exoticul cocos.

Ceai de fructe Caisa Zăpezii

Iată că fulgii de cocos fac casă bună și cu ceaiurile fructate! Mai ales când au în compoziție și mirodenii aromate. Blendul Caisa Zăpezii conține, printre altele, măr, portocală, ghimbir, cardamom și vanilie, care lasă totuși gustul de cocosul să-și facă simțită prezența.

Ceai de plante Colibri

Ceaiurile de plante nu trebuie să fie plictisitoare. Am spus-o și o repetăm. Iar sortimentul Colibri, cu gust fresh de citrice (lămâie, portocală, lime și grepfrut), nu face excepție, mai ales că ingredientele provin de pe plantații controlate strict biologic. Aroma de cocos echilibrează mixul și îi dă un plus de exotism. Acest sortiment conține și frunze de mate, o plantă originară din America de Sud, cu proprietăți energizante.

Ceai de fructe Ananas Prăjit

Un trio de senzație: măr, cocos și ananas. Această infuzie parfumată te va scoate din monotonia ceaiurilor de fructe fără gust, deoarece are gustul unui cocktail delicios și sănătos. Este la fel de bun cald, cât și rece, cu multă gheață și bucăți de fructe.

Ceai rooibos Cele 5 Condimente

Cocosul s-a strecurat printre condimente savuroase ca scorțișoară, anason stelat, cardamom, cuișoare și face echipă cu migdalele prăjite pentru un ceai ca de turtă dulce. Un adevărat ceai răsfăț, blendul Cele 5 Condimente este inspirat din rețeta clasică de Masala Chai, dar nu conține cofeină, ceaiul negru fiind înlocuit de rooibos.

Cele mai bune ceaiuri cu cocos 3.75/5 (75.00%) 4 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.