Mos Craciun vine mai devreme la d’Oro Tea! Ceaiuri noi in magazin

Exista oare un Mos Craciun al ceaiurilor? Noi credem ca da, iar cum perioada cadourilor se apropie, ne-am gandit sa-ti facem o surpriza in avans. Magazinul nostru online s-a imbogatit cu ceaiuri deosebite, de trecut pe wishlist-ul de sarbatori sau de oferit prietenilor pasionati de aceasta bautura minunata. Ii poti scrie inca de pe acum lui Mos Ceai, ca sa-ti puna deoparte sortimentele preferate ori sa ti le livreze cat ai clipi, daca esti nerabdator.

Astazi iti facem pofta cu 3 ceaiuri speciale, care sa-ti bucure sufletul si simturile nu doar de Craciun, ci oricand ti-e pofta de o experienta aparte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ceai verde Smochine Sălbatice (nu mai face parte de oferta)

Nu te-ai intalnit prea des cu o astfel de combinatie, nu-i asa? Smochinele sunt minunate ca gustare, se folosesc in gemuri, sosuri si tarte, dar pot fi si un ingredient delicios pentru ceai. In cazul nostru, smochinele salbatice alinta ceaiul verde cu parfumul lor dulce. Li se alatura curmalele, intr-un joc al aromelor exotice, astfel ca rezulta o bautura cu gust de… Aici te lasam pe tine sa completezi, dupa ce savurezi acest sortiment special.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ceai fructe Ştrudel cu Mere

Cum iti suna o escapada la Viena, de sarbatori? Fa-ti o cana de ceai Strudel cu Mere si in timp ce-l bei vei avea parte de o incursiune de poveste in atmosfera pietelor de iarna din acest oras magic. Nu trebuie sa te inghesui in multime, ci poti sa-ti gadili simturile cu parfumul de mere coapte stand comod la tine acasa, incalzindu-te cu acest ceai placut de fructe. Iar pentru ca reteta sa fie completa, merele sunt insotite de scortisoara, migdale si vanilie, la fel ca intr-o prajitura rafinata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ceai verde Mandarină cu Cocos (nu mai face parte din oferta)

Ce poate fi mai potrivit pentru a sarbatori Craciunul daca nu niste citrice parfumate? Cu acest ceai, casuta ta se va umple de parfumul dulce-acrisor al mandarinelor, semn ca si iarna se poarta culorile si aromele vesele. Pentru o picatura de exotism, ele sunt completate de ananas si cocos, intr-un mix mai neobisnuit, dar savuros. Toate aceste gusturi se desfasoara pe un fundal de ceaiuri verzi chinezesti: Golden Yunnan, Chun mee, Guangxi. Mosul va fi ademenit cu siguranta de mirosul apetisant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mos Craciun vine mai devreme la d’Oro Tea! Ceaiuri noi in magazin 5.00/5 (100.00%) 11 votes

2 răspunsuri la „Mos Craciun vine mai devreme la d’Oro Tea! Ceaiuri noi in magazin”

  1. OMG OMG OMG!!!! Ultimele doua mi-au provocat un uragan gustativ….cu alte cuvinte, imi ploua in gura! Sau imi ninge, conform vremii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.