Căni de porțelan

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Jurnalul de ceai
Rețetă: Cel mai bun tiramisu cu matcha

Tiramisu este un desert clasic italian care cucerește gurmanzi din toată lumea prin textura sa cremoasă. Are la bază brânză mascarpone, pișcoturi, ouă, cafea și cacao, da... [ citește tot ]

Descoperă Guayusa, ceaiul energizant ecuadorian!

Dacă într-un articol anterior am povestit despre yerba mate, o plantă sud-americană din care se fac infuzii energizante, iată că astăzi îți prezentăm o rudă a sa, mai puț... [ citește tot ]

Yerba mate și tradițiile sud-americane

Alături de ceai, cafea, cacao, kola și guarana, yerba mate este una dintre plantele ce conțin cofeină, folosită de secole pentru a obține o infuzie energizantă, mai puțin... [ citește tot ]

Kooridashi – cum să prepari ceai rece în stil japonez

Acum că vine sezonul cald, multe persoane preferă ceaiuri reci, cu gheață din belșug, care dau senzația imediată de răcorire. Am mai povestit despre cum să obții un ceai ... [ citește tot ]

10 curiozități despre planta ceaiului

Când bem o ceașcă din ceaiul preferat, de obicei ne concentrăm pe aromă, fără să ne gândim la originea frunzelor. Poate dacă suntem cu adevărat pasionați știm din ce zonă... [ citește tot ]

Earl Grey Affogato, un desert de efect

Earl Grey Affogato e ca primăvara: te ia prin surprindere cu o combinație de cald și rece. Ceaiul negru topește înghețata puțin câte puțin, într-un amestec de gusturi pli... [ citește tot ]