Ceai Darjeeling
Considerat “șampania ceaiurilor”, Darjeeling se remarcă prin notele de dulce-tămâios similare celor din vinul muscat. Este mai puțin astringent decât ceaiurile negre, dar mai puternic decât cele verzi. Având o oxidare incompletă, chiar și ceaiurile încadrate la categoria “negre” seamănă mai mult cu cele oolong. Aroma specială a sortimentelor Darjeeling provine din combinarea ceaiului de origine chineză cu climatul rece și umed din regiunea indiană unde este cultivat - Darjeeling. Spre deosebire de alte ceaiuri indiene, Darjeeling este obținut din frunze de Camellia sinensis de varietate chinezească și nu din cele de Assam (Camellia sinensis var. assamica), cultivate de obicei în India.
Afisare 1 - 4 din 4 (1 Pagini)
Ceaiuri si accesorii recomandate

Ceai negru Masala Chai Indian
2400 lei

Ceai plante Mușețel Iernatic
2600 lei

Ceai rooibos Ciocolată Spicy
2500 lei

Ceai fructe Roșu Aprins
2500 lei

Ceai negru Inimioare
2700 lei

Ceai presat Hai Chao
1500 lei

Tort ceai Pu Erh Beeng Cha 90-100g
4900 lei

Ceainic de sticlă "Oriental" 650ml
14900 lei

Termos inox "Bamboo"
12500 lei
Jurnalul de ceai