Ceaiuri & infuzii cu portocală

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Jurnalul de ceai
Cele mai bune ceaiuri cu cocos

Noi credem că sortimentele de ceaiuri cu cocos au un aer de desert, aproape ca niște bomboane Raffaello la cană. Am strâns în lista de mai jos câteva din cele mai gustoas... [ citește tot ]

Cum să combini ceaiul și ciocolata

Ciocolata este un dulce foarte apreciat, o delicatesă căreia puțini îi pot rezista. Simplă, cu lapte, albă, neagră sau crocantă, cu creme, nuci, fructe uscate, ciocolata ... [ citește tot ]

Ceaiul de turmeric – de ce să-l consumi și cum se prepară

Turmericul sau curcuma este o plantă înrudită cu ghimbirul, a cărui rizom se folosește în numeroase preparate în bucătăriile asiatice, la supe, curry-uri, sosuri, biscuiț... [ citește tot ]

Ceaiul turcesc de mere – o delicatesă aromată

În general, când spunem „ceai turcesc”, ne gândim la ceaiul negru servit din paharele micuțe în formă de lalea, cu o farfuriuță cochetă sub ele. Se bea foarte fierbinte, ... [ citește tot ]

Rețetă: Matcha Latte cu mentă

Există multe moduri în care te poți bucura de ceaiul matcha, iar azi îți prezentăm o rețetă de latte cu mentă. Băutura poate fi servită caldă sau rece și îți recomandăm s... [ citește tot ]

Cum să prepari ceai la presa franceză

Presa franceză este un tip de filtru pentru ceai sau cafea, în care poți să-ți pregătești foarte ușor băutura preferată. Este o metodă practică, așa că îți recomandăm s-o... [ citește tot ]