Ceaiuri și infuzii cu zmeură

Prospețimea și parfumul fin fac din zmeură un ingredient deosebit de plăcut pentru ceaiuri. Pe lângă un gust extraordinar, acest fruct atât de apreciat pentru dulceața sa are proprietăți antimicrobiene și un conținut ridicat de vitamina C, magneziu, cupru, calciu, alături de mulți antioxidanți. Te invităm să încerci mixuri de zmeură și alte fructe sau combinații îndrăznețe cu ceai verde, alb sau oolong! Produsele sunt disponibile pentru comanda online cu livrare prin curier rapid, în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Ceaiuri si accesorii recomandate
Jurnalul de ceai
10 curiozități despre planta ceaiului

Când bem o ceașcă din ceaiul preferat, de obicei ne concentrăm pe aromă, fără să ne gândim la originea frunzelor. Poate dacă suntem cu adevărat pasionați știm din ce zonă... [ citește tot ]

Earl Grey Affogato, un desert de efect

Earl Grey Affogato e ca primăvara: te ia prin surprindere cu o combinație de cald și rece. Ceaiul negru topește înghețata puțin câte puțin, într-un amestec de gusturi pli... [ citește tot ]

Cele mai ciudate ceaiuri

„Ciudat” este un termen destul de subiectiv în funcție de cultură, locul nașterii sau stil de viață. În general, când spunem despre ceva că e ciudat, ne referim la faptul... [ citește tot ]

Prăjitură cu fructe de pădure și banane (fără zahăr)

Azi îți propunem o prăjitură ușoară și delicioasă, dulce-acrișoară, de servit la ceai. Deși nu conține zahăr, bananele își fac treaba bine și gustul va fi unul plăcut. Da... [ citește tot ]

Breakfast Tea: Care este diferența dintre English, Scottish și Irish?

English Breakfast Tea este un sortiment de ceai negru des întâlnit nu doar în ceainării, ci și în restaurante, cafenele, hoteluri și supermarketuri. Îl avem și noi în sho... [ citește tot ]

Noi studii despre beneficiile ceaiului

Un studiu recent întărește dovezile deja existente cu privire la beneficiile ceaiului. Cercetarea a vizat obiceiurile de consum de ceai și cafea, timp de peste 18 ani, în... [ citește tot ]