Ceainice din lut

Dacă vrei să te bucuri de ceainice de lut de o calitate superioară, îți recomandăm modelele chinezești Yixing! Ceainicele Yixing sunt realizate din lutul bogat în fier și cuarț care se găsește în zona Yixing din provincia chineză Jiangsu. Datorită porozității sale, ceainicul Yixing absoarbe aromele fine ale ceaiului, iar vasul devine tot mai parfumat cu fiecare utilizare. Aceste ceainice din lut sunt practice, estetice, păstrează foarte bine căldura și intensifică gustul ceaiului. Te întâmpinăm cu o varietate selectă de ceainice realizate din lut, ideale pentru a savura ceaiul în orice moment al zilei. Alege ceainicul preferat și comandă-l online cu livrare prin curier rapid, în 2-3 zile lucrătoare!

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 lei
Ceaiuri si accesorii recomandate
Jurnalul de ceai
Cu zahăr sau fără?

Tu cum îți bei ceaiul? Simplu sau îndulcit? Dincolo de recomandările generale, această alegere ține de preferințele și dispozițiile fiecăruia dintre noi. Sunt anumite cea... [ citește tot ]

Fă-ți propriul ceai aromatizat! 4 rețete pentru inspirație

Folosind plante, fructe, mirodenii și ceaiuri simple, îți poți pregăti sortimente personalizate pline de aromă, de savurat când vrei să bei ceva original, cald sau rece. ... [ citește tot ]

7 modalități de a savura matcha

Multe persoane de simt intimidate de ceaiul verde matcha și ezită să-l încerce pentru că nu știu cum să-l prepare sau să-l servească. Ne-am gândit să-ți prezentăm 7 modur... [ citește tot ]

Banana bread, un desert perfect pentru ceai

Ne place banana bread pentru că e un dulce simplu de făcut, din ingrediente la îndemână, care poate fi „personalizat” cu alte bunătăți: nuci, fulgi de migdale, cocos, sta... [ citește tot ]

Despre originile gaiwanului

Gaiwanul este un accesoriu tradițional pentru infuzarea ceaiului, format din 3 elemente: bol, farfurioară și capac. Are o siluetă elegantă, dar în același timp practică, ... [ citește tot ]

Un gust surprinzător: ceai oolong cu susan

Ne-am obișnuit să mâncăm susanul în batoane cu miere, tahini (pasta de susan, folosită inclusiv la hummus) sau presărat prin salate, însă poate nu ne-am gândit niciodată ... [ citește tot ]