Ceainicele simpatice din colecția de vară 2021

Vara nu mai are răbdare și, cu toate că se ascunde în unele zile după nori pufoși de ploaie, se vede că se instalează confortabil pe la noi. Ce moment mai bun să vă prezentăm o colecție de ceainice vesele, perfecte de servit ceaiul preferat?

Fresh Lemon

Începem cu cel mai jucăuș ceainic, cu o capacitate de 1400ml și realizat din porțelan. Fresh Lemon imită silueta și culoarea unei lămâi, astfel că va face cu siguranță senzație în fața prietenilor. Poți pregăti ceai pentru 6-8 cești, iar dacă vrei să asortezi aspectul la aroma conținutului, îți recomandăm ceaiul Lămâie Verbină.

Retro

Iubitorii modelelor vegetale se vor îndrăgosti de acest ceainic din porțelan cu frunzulițe geometrice delicate, care îmbracă atât ceainicul, cât și o parte din capac. Poate fi spălat manual sau în mașina de spălat vase, iar capacitatea sa este de 1500ml.

Barny (Tea for one)

Ceaiurile sau pisicile? Dacă nu știi care îți plac mai mult, alege setul de ceainic + cană Barny, cu un motan năzdrăvan care soarbe ceaiul său preferat. Îți va ține companie alături de o carte, capacitatea ceainicului fiind suficientă pentru 2 porții de ceai (200 ml x2). Asortează-i și cutia pentru ceai cu model similar.

Cleo

Un ceainic de sticlă fin, dar rezistent, Cleo este excelent pentru a admira infuzarea ceaiului, indiferent că îl vei servi cald sau rece. Are infuzor inclus, deci îl poți lua fără probleme la birou și nu mai ai nevoie de alte accesorii ca să prepari un ceai bun. I se potrivește minunat setul de cești de ceai cu farfurii din sticlă Lotus sau cele 6 cupe de sticlă Li, dacă vrei să-ți servești oamenii dragi cu o licoare bună.

Datong

Ceainicele din fontă se remarcă prin capacitatea de a păstra temperatura apei uniformă, astfel că aroma frunzelor de ceai se extrage mai bine. Datong este un ceanic elegant, cu modele geometrice discrete, ideal pentru a degusta un ceai alb, negru sau verde. Are capacitatea de 850ml și infuzor inclus.

Ning

De o culoare misterioasă, purpurie, ceainicul din fontă Ning poate găzdui 1200ml de ceai, având avantajul de a reține căldura eficient. Este însoțit de un infuzor de inox, astfel că ai tot ce-ți trebuie ca să prepari rapid ceaiul favorit. Îngrijit corespunzător, ceainicele de fontă au o durată de viață foarte lungă, deci reprezintă o investiție bună.

Yixing Peng

Ceainicele din lut Yixing păstrează foarte bine căldura și intensifică gustul ceaiului, fiind o alegere bună în special pentru pregătirea ceaiurilor oxidate, cum ar fi negru sau Pu-erh. Desigur, poți să le folosești și pentru ceaiuri verzi sau albe, dar e de preferat să aloci un singur tip de ceai pentru un ceainic. Cu Yixing Peng poți infuza 250ml de ceai.

Yixing Classic

Iubitorii ceainicelor de lut, dar care vor să pregătească o cantitate mai mare de infuzie de la început, au ca opțiune acest Yixing de 1500 ml, cu mâner de bambus. Prietenos cu sortimente diferite de ceai, are un design simplu, dar plăcut, ușor de integrat în orice decor.

Ceainicele simpatice din colecția de vară 2021 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.