“Grădina Dragonului”: magia fructelor într-un mix de ceaiuri verzi și albe

Iubitorii ceaiurilor fructate și delicate se vor bucura să descopere “Grădina Dragonului”. Aici și-au dat întâlnire două sortimente alese de ceai verde și ceai alb, alături de o armonie de fructe savuroase.

ceai doro gradina dragonului

Cartea din imagine o găsești în magazinul nostru online, aici.

Gunpowder este un ceai verde interesant, al cărui nume provine de la forma frunzelor, care sunt rulate ca niște granule mici, similare prafului de puşcă. Fii fără griji, în ceașca ta nu se va produce nicio explozie! Frunzele de un verde-cenuşiu se vor lăsa dezmierdate de apa caldă și vor contribui la infuzia finală cu o notă subtilă, aproape insesizabilă de fum. 

ceai gradina dragonului

În “Grădina Dragonului” vei găsi și ceai alb Mao Feng, obținut din muguri și frunze fragede. Dacă vrei să-l încerci separat, pentru a-i simți mai bine personalitatea, îl poți cumpăra de aici.

Duetul ceaiurilor este completat de cubulețe de măr, bucățele de căpșune, zmeură și afine, iar aroma fină se datorează mugurilor de trandafiri. Fructele sunt vizibile din belșug printre frunzele de ceai.

Dacă ai mai mult timp la dispoziție atunci când prepari ceaiul, noi îți recomandăm să te împrietenești cu el înainte de a-l infuza. Oferă-ți câteva minute să-i admiri componența, de la bucățile colorate de fructe până la frunzele atent rulate, în nuanțe diverse de verde.

gradina dragonului ceai

Un mix excelent echilibrat, “Grădina Dragonului” nu conține arome artificiale și este gata foarte rapid (trebuie lăsat la infuzat doar 2 minute). Rezultă un ceai ușor, care la gust s-ar putea să ți se pară ca o bomboană dulce de fructe, însă în formă lichidă.

Ai încercat acest ceai? Dacă da, ne-ar plăcea să aflăm impresiile tale! 

ceai verde gradina dragonului

“Grădina Dragonului”: magia fructelor într-un mix de ceaiuri verzi și albe 4.83/5 (96.67%) 6 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.