TEA2GO – Idei practice pentru a te bucura de ceai în deplasare

Adesea, asociem băutul ceaiului cu tihna și relaxarea. Fierbi apa, alegi din colecția ta sortimentul care îți face poftă, măsori cantitatea potrivită de frunze și apoi le infuzezi. Sorbi tacticos din licoare, puțin câte puțin, într-un moment de pauză.

Sunt însă și persoane care preferă ceaiul ca o companie pentru activitatea lor zilnică, în timp ce se află în mișcare. Nu vor să se oprească sau să piardă timpul, ci să se bucure direct de gustul ceaiului, de aroma sa ori de efectele energizante. Pentru ei avem diferite opțiuni de savurat ceaiul în deplasare: pe drum, în metrou, în mașină, la evenimente, la birou etc.

Dacă ai un stil de viață activ sau ești mereu pe fugă, iată ce instrumente practice poți folosi ca să servești ceaiul preferat cât mai comod:

Pahar Tea2Go

Se potrivește pentru orice situație și orice tip de ceai vrac. Nu trebuie decât să prepari ceaiul și să-l iei cu tine la drum. Peretele dublu de sticlă ajută la menținerea temperaturii, fie că e vorba despre ceai cald sau despre iced tea (dacă optezi pentru ultima variantă, merg puse și câteva cuburi de gheață). Banda de silicon este practică și face ușoară manevrarea paharului indiferent de temperatura lichidului.

Matcha Shaker

Pentru fanii ceaiului matcha, care nu au mereu timp să îl prepare în tihnă, cu un chasen și un bol, acest shaker simplifică mult treaba. Datorită sitei fine din interior, pudra matcha se va amesteca omogen în apa caldă și vei obține o consistență cremoasă. Fiind din plastic, rezistă bine la transport și îl poți ține chiar și în rucsac.

Pahar de porțelan Ottawa

Dacă preferi porțelanul în loc de sticlă, paharul colorat Ottawa este o opțiune bună de tea2go. Capacul flexibil de silicon permite transportarea în siguranță și, în plus, poți să bei fără să te temi că te stropești. Îl poți ține la îndemână în mașină.

Gaiwanuri

Cei care lucrează de la birou au la îndemână gaiwanul, o soluție compactă, ecologică și ușor de folosit, deoarece nu e nevoie de filtre, infuzoare sau alte ustensile. Gaiwanul are tot ce îți trebuie pentru a prepara ceaiul într-un moment scurt de pauză la serviciu. Este foarte ușor de spălat: după folosire nu trebuie decât clătit cu apă.

Ceainice cu infuzor

Poate la serviciu ești responsabil cu pregătirea ceaiului și pentru colegi. În acest caz, ar fi mai potrivit un ceainic cu infuzor de sticlă, inox sau porțelan. Deși par fragile, aceste ceainice sunt realizate din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi ridicate. Avantajul sticlei este că aromele ceaiurilor nu se vor transfera de la o utilizare la alta, astfel că gustul băuturii nu va fi deloc afectat de infuziile anterioare.

Avem ceainice de 450-500 ml, dar și de 1200-1500 ml, așa că poți să-ți alegi recipientul potrivit în funcție de capacitatea de care ai nevoie. Având deja infuzorul, tot ce trebuie să faci este să pui frunzele de ceai și să torni apa.

În acest articol găsești și alte idei pentru a te bucura de ceai la birou. Întreaga noastră gamă de accesorii ceai o poți descoperi aici.

Tu ce metodă de servire a ceaiului alegi când ești pe fugă?

TEA2GO – Idei practice pentru a te bucura de ceai în deplasare 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.