Ceaiuri japoneze & specialități din Japonia
Ceremonia japoneză a ceaiului este celebră în toată lumea pentru frumusețe, rafinament și gesturile simbolice. În Japonia, ceaiul era considerat la început un produs de lux, fiind consumat în timpul ritualurilor religioase și la evenimentele speciale de la Curtea Imperială a Japoniei. Ulterior, culturile de ceai s-au răspândit în toată țara, iar odată cu ele și plăcerea de a savura această băutură excelentă. Marea majoritate a ceaiului produs în această țară este verde. Matcha, Sencha, Bancha, Gyokuro, Fukamushicha, Kukicha și Hojicha sunt doar câteva dintre cele mai renumite tipuri de ceai japonez. Te invităm să încerci ceaiurile japoneze, simple sau în combinații creative! Produsele sunt disponibile pentru comanda online cu livrare prin curier rapid, în termen de 2-3 zile lucrătoare.
Noi credem că sortimentele de ceaiuri cu cocos au un aer de desert, aproape ca niște bomboane Raffaello la cană. Am strâns în lista de mai jos câteva din cele mai gustoas... [ citește tot ]
Ciocolata este un dulce foarte apreciat, o delicatesă căreia puțini îi pot rezista. Simplă, cu lapte, albă, neagră sau crocantă, cu creme, nuci, fructe uscate, ciocolata ... [ citește tot ]
Turmericul sau curcuma este o plantă înrudită cu ghimbirul, a cărui rizom se folosește în numeroase preparate în bucătăriile asiatice, la supe, curry-uri, sosuri, biscuiț... [ citește tot ]
În general, când spunem „ceai turcesc”, ne gândim la ceaiul negru servit din paharele micuțe în formă de lalea, cu o farfuriuță cochetă sub ele. Se bea foarte fierbinte, ... [ citește tot ]
Există multe moduri în care te poți bucura de ceaiul matcha, iar azi îți prezentăm o rețetă de latte cu mentă. Băutura poate fi servită caldă sau rece și îți recomandăm s... [ citește tot ]
Presa franceză este un tip de filtru pentru ceai sau cafea, în care poți să-ți pregătești foarte ușor băutura preferată. Este o metodă practică, așa că îți recomandăm s-o... [ citește tot ]