Căpșune Guava, ceaiul de fructe al unei veri parfumate

Ceaiurile de fructe sunt la mare căutare vara, când în compania cuburilor de gheață formează un cocktail răcoritor de vitamine, oferind “primul ajutor” în lupta cu canicula. Ne bucurăm de gustul dulce-parfumat al fructelor de vară și îți prezentăm o infuzie genială pentru anotimpul cald: Căpșune Guava.

Ceai Capsune Guava

Bogat în calciu, fier, fosfor, vitaminele A, B și C, guava este un fruct apreciat pentru gustul dulce-acrișor. Sub coaja verde-gălbuie ca de lime vei descoperi un miez de un roz aprins, foarte apetisant. Despre căpșune ce să mai spunem? Au un efect tonic, antiinflamator, sunt deosebit de hrănitoare și încântă prin aspectul jucăuș. Așadar, am împrietenit guava cu simpaticele căpșune și cu exoticele papaya și ananas, le-am alăturat altor ingrediente delicioase, iar rezultatul este un ceai ca un sorbetto de fructe – revigorant, ușor și dulce.

Gata în 8-10 minute, infuzia Căpșune Guava are o culoare bordo foarte plăcută, iar parfumul vanilat te va face cu siguranță să vrei să-ți mai torni o cană! Nu are arome artificiale – gustul este dat doar de fructe.

Iar dacă vrei să te mai joci un pic cu fructele, poți transforma Căpșune Guava în cuburi de gheață sau poți experimenta alte rețete de ceaiuri cu căpșune. Enjoy!

ceai-de-fructe-capsune-guava.

Căpșune Guava, ceaiul de fructe al unei veri parfumate 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.