Ceai cu savoare pentru energie: Afine Cocoa

Când eram mică și mergeam cu ai mei prin vacanțe la munte, mă atrăgeau întotdeauna tufele cu afine coapte. Aș fi stat cu orele să culeg micile boabe aromate, cu degetele pătate de culoarea și dulceața lor….

Îmi plac și acum afinele, așa că m-am bucurat să le descopăr într-un mix interesant de ceaiuri. Și cum o bucurie nu vine niciodată singură, alături de afine am mai văzut fulgi de boabe de cacao, un ingredient gustos pentru doza zilnică de energie.

afine-cacao

Ceaiul Afine Cocoa, căci despre el e vorba, propune o combinație care mi s-a părut cel puțin curioasă: ceai negru și ceai verde Sencha. O echipă nu foarte des întâlnită de mine, dar care mi-a fericit papilele alături de alte ingrediente alese pe sprânceană.

Paranteză. Dacă te dai în vânt după ceaiurile pure, nearomatizate, în magazinul nostru online găsești Sencha, un ceai verde natural rafinat, relaxant, bogat în antioxidanți și polifenoli. În cazul în care încă îți este necunoscut, fă-ți o impresie despre el citind articolul de aici.

Dar să revenim la afinele noastre. Pentru că nu mi-a dat pace curiozitatea, am explorat ingredientele din punguța elegantă și am găsit, printre altele, bucățele mici de cacao. Recunosc, am ronțăit vreo câteva înainte să pregătesc ceaiul, cu gândul la o ciocolată densă și cremoasă. Stafidele, petalele de trandafir și vanilia completează melanjul de gusturi.

ceai-negru-afine-cacao afine-cacao-dorotea

Timpul de infuzie este de doar 3 minute, deci nu trebuie să așteptăm mult până să fie gata.

Ceaiul Afine Cocoa conține doar arome naturale, astfel că gustul său este dat în totalitate de ingrediente “reale”. Cu toate acestea, parfumul băuturii este destul de intens cât să te binedispună dimineața sau să te trezească din amorțeala de după-amiază, ca să arăți și să te simți amazing!

ceai-negru-afine-cacao ceai-negru-afine-cacao

Ceai cu savoare pentru energie: Afine Cocoa 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.