Cele mai populare ceaiuri d’Oro Tea în 2021

Finalul de an e prilej bun de tras linie și făcut tot felul de topuri. Noi ne-am gândit să facem clasamentul celor mai comandate ceaiuri pe www.doro-tea.ro în 2021 și să vedem care au fost preferințele pasionaților de ceai din comunitatea noastră. Începem cu locul 5, ca să mai păstrăm puțin suspansul 😉

5. Ceai de Fructe Visul Copilariei

O infuzie aromată și fructată, ca un compot delicios, cu măr, stafide, coacăze, zmeură, căpșune și multe altele. Se poate servi cald sau rece, cu gheață și merge în orice moment al zilei, deoarece nu conține cofeină. După infuzare, fructele se înmoaie și se pot „culege” cu lingurița pentru a fi savurate.

4. Ceai Alb Zmeură & Trandafiri

Ceaiul alb, delicat și elegant, pune în valoare zmeura și trandafirii, iar piperul roz condimentează acest blend. Iubitorii de zmeură se vor bucura să simtă gustul fructat al infuziei, iar cei care apreciază trandafirii vor descoperi muguri de culoare roşie, galbenă şi roz.

3. Ceai Verde Sencha cu Ghimbir & Lămâie

Ghimbirul este un ingredient apreciat în ceaiuri, alături de lămâie, făcând echipă bună ca aliați ai sistemului imunitar. Pe de-o parte, luptă împotriva răcelilor, stimulează digestia și alungă greața, iar pe de altă parte conferă ceaiului verde o aromă deosebit de proaspătă. Noi considerăm că această infuzie este remediul excelent pentru lipsa de energie. Poate fi servit în sezonul rece, ca ceai fierbinte, sau vara, ca iced tea.

2. Ceai Rooibos Cele 5 Condimente

Pentru amatorii de condimente și, în special, Masala Chai, dar care nu vor cofeină în ceașca lor, acest mix a fost alegerea optimă. Pe lângă scorțișoară, anason stelat, cuișoare, cardamom și piper negru, sortimentul include și alte ingrediente savuroase, desprinse parcă din rețeta unui desert de Crăciun. Se poate servi și cu lapte.

1. Ceai Verde Viață Veșnică

Locul 1 merge la blendul Viață Veșnică, în care se întâlnesc mai multe ceaiuri verzi chinezești: Sencha, Ming Mee, Gunpowder, Wu Lu și ceai alb Pai Mu Tan. Gustul acestor sortimente este completat de parfumul de caise, ginseng și iasomie. Este un ceai complex, dar foarte plăcut pentru începutul zilei, ca să nu dureze o veșnicie până te apuci de lucru 🙂

Locurile 6-10 sunt dominate de ceaiuri verzi: Gyokuro, Sencha Premium și Iasomie Nobilă ocupă locurile 7, 8 și 9 (Ne bucurăm că și ceaiurile verzi simple, nearomatizate, ca Gyokuro și Sencha, sunt apreciate și comandate de voi!). Pe locul 6 s-a strecurat Milky Oolong, iar top 10 este completat de Ceai Negru Masala Chai.

La tine care a fost ceaiul preferat în 2021? Ai băut mai mult verde, negru, alb, oolong, rooibos sau infuzii de fructe și plante?

Cele mai populare ceaiuri d’Oro Tea în 2021 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.