Rezoluții cu și despre ceaiuri pentru 2020

Începutul de an vine cu un ceainic plin de energie și entuziasm pentru noi, echipa d’Oro Tea. Avem, bineînțeles, câteva dorințe pentru 2020 cu și despre ceai:

1. În primul rând, ne dorim să avem mai multe ceaiuri în magazinul online și cât mai diverse, pentru toate gusturile. Că veni vorba, ție ce alte ceaiuri ți-ar plăcea să găseșți pe www.doro-tea.ro? Sau ai anumite accesorii pentru ceai pe care ți-ai dori să le aducem? 🙂

ceaiurile si curatenia de toamna

2. În al doilea rând, ne propunem să descoperim sortimente noi de ceai, cu ingrediente de calitate, de pe plantații controlate strict biologic și arome naturale. În 2019 am adus multe infuzii și ceaiuri cu aciditate redusă, un mix special pentru mămici, dar și ceaiuri care-și schimbă culoarea (fără coloranți artificiali).

3. Și pentru că alături de un ceai merge o gustare bună, vrem să testăm în continuare rețete savuroase, moderne și tradiționale, dulci și sărate, de prăjituri, tarte, biscuiți și alte bunătăți. Nu uităm nici de băuturile ce combină mai multe tipuri de ceaiuri sau care alătură ceaiului alte ingrediente gustoase. Colecția de rețete de până acum o găsești aici.

Meskouta prajitura marocana cu portocale
Foto: teacollection.com

4. Ai și tu ceaiuri rătăcite prin spatele dulapului? Ne-ar plăcea să avem mai multă grijă de colecția de ceaiuri și să facem periodic ordine prin ea. Cu ocazia asta redescoperim ceaiuri de care uitasem și putem dărui din ele, dacă nu sunt pe gustul nostru.

5. Nu în ultimul rând, vrem să facem cunoștință cât mai multor oameni cu universul spectaculos al ceaiului. Ceaiul nu e doar o băutură fără gust pentru când ești bolnav, ci o licoare surprinzătoare, ce merită să fie savurată și apreciată tot timpul, nu doar iarna. Dacă vrei și tu să contribui la acest vis, poți să oferi ceaiuri speciale cadou, să faci schimb de ceaiuri cu prietenii, să organizezi un mic tea-corner la serviciu și poate chiar să dai un tea-party.

Petrecere frumoasă și să ne revedem cu bine!

Rezoluții cu și despre ceaiuri pentru 2020 4.50/5 (90.00%) 4 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.