Ceaiuri chinezești & specialități din China
China este țara de origine a ceaiului, locul de unde această băutură gustoasă s-a răspândit treptat în lume, având o tradiție de peste 4000 de ani. Ceaiurile chinezești se cultivă în special în provinciile muntoase Anhui, Fujian, Guangdong, Guangxi, Jiangsu, Jiangxi, Yunnan și Zhejiang. Sortimentele au gusturi diferite în funcție de regiune, sol, climă, procesare și alte caracteristici specifice. Printre cele mai cunoscute și apreciate tipuri de ceai chinezesc, pe care le găsești și în magazinul nostru, se numără: Lung Ching, Pai Mu Tan, Jasmine Jade Pearl, Lapsang Souchong, Pu Erh.

Ceai alb Pai Mu Tan Silvery Needle

Ceai oolong Susan Prăjit

Ceai verde Yun Wu Cha Supreme

Ceai alb & verde Dragonul Verde

Ceai alb & verde Templul Zeilor

Ceai alb Dulceața Cerului Guangxi

Ceai alb Pai Mu Tan

Ceai alb Ya Bao

Ceai negru Pu Erh Yunnan

Ceai verde cu iasomie

Ceai verde Iasomie Nobilă

Ceai verde Osmanthus Dulce

Ceai verde Roza Orientului

Ceai verde Sencha

Ceai verde Viață Veșnică

Ceai oolong Milky Oolong

Ceai verde Jasmine Jade Pearl China

Ceai verde Cele 8 Comori ale Templului

Ceai verde Grădina Dragonului

Ceai verde Gunpowder Templul Raiului

Ceai verde Lung Ching China

Ceai Pu Erh Tuocha China








Cardamomul este o plantă ce provine din Asia de Sud-Est, cu semințe foarte aromate, care se folosește în multe preparate exotice din bucătăria asiatică, dulci și sărate, ... [ citește tot ]
Karkade este denumirea florii și infuziei de hibiscus în Egipt și Sudan, unde are o tradiție îndelungată. Se spune că băutura era savurată încă din timpul faraonilor. În ... [ citește tot ]
2020 a fost un an cel puțin ciudat, însă asta nu ne împiedică să visăm la un 2021 cu un pic mai multă liniște, care să nu mai dea chiar toate planurile peste cap. Am nota... [ citește tot ]
Mâna sus fanii untului de arahide! Dacă vrei să te bucuri de textura sa cremoasă asezonată cu gust de ciocolată și bucăți crocante de alune, încearcă rețeta de brownie de... [ citește tot ]
Pregătește-ți propriul ceai de Crăciun, plin de aroma bunătăților de sezon! Alături de turtă dulce, cozonac sau biscuiți, va fi parte dintr-un mic dejun de sărbătoare sau... [ citește tot ]
Afternoon Tea (“Ceaiul de după-amiază”) este o tradiție britanică foarte cunoscută și îndrăgită, a cărei origine datează din anul 1840. Inițiativa i-a aparținut Anei, Duc... [ citește tot ]