5 idei pentru o atmosfera romantică la ceai

Iubirea se celebrează în fiecare zi, nu doar în luna februarie – știm. Însă nu strică să ne lăsăm cuprinși de atmosfera cu inimioare și să ne bucurăm de mai mult romantism chiar și atunci când ne savurăm ceaiul. Iată 5 idei ca să creezi o ambianță romantică la ceai, la tine acasă:

1. O vază cu flori și o lumânare parfumată se potrivesc de minune cu un ceainic elegant, cum e acesta sau acesta. Completează aranjamentul cu tava preferată, o față de masă frumoasă și ceștile alea bune, pe care le păstrezi pentru ocazii speciale.

2. Pregătește împreună cu partenerul sau partenera biscuiți inimoși, pe care să-i serviți la ceai. Îi puteți decora cu ciocolată topită, cocos ras, fulgi de migdale sau caramel sărat. Uite o idee bonus: fiecare să aleagă ceaiul pentru celălalt.

3. Priviți stelele. Poate nu asociezi băutul ceaiului cu admirat cerul noaptea, însă noi zicem că e o combinație cât de poate de reușită. De la fereastră, din balcon, de pe bloc sau dintr-un alt loc unde stelele sunt vizibile. Alege un ceai fără cofeină, de exemplu rooibos sau de fructe, ca să și dormi bine apoi.

4. Încearcă un ceai romantic sau un blend cu boboci de trandafir.Cine-a spus că locul trandafirilor este doar în vază? Infuziile florale sunt deosebit de aromate. Sau poți pregăti un ceai roz, cunoscut și sub numele de Kashmiri Chai și să te minunezi de culoarea sa neobișnuită.

5. Folosește beculețele de iarnă ca să decorezi locul unde servești ceaiul. Da, chiar dacă ai strâns bradul, scoate luminițele colorate ca să creezi o atmosferă de vis (și foarte Instagramabilă) în jurul ceștilor de ceai.

Te simți cuprins de romantism? Spune-ne și ideile tale!

5 idei pentru o atmosfera romantică la ceai 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.